fbpx
Beeldmerk ESG

Werken bij ESG

Beveiliging vacatures: carrière mogelijkheden in de beveiligingsbranche

Beveiliging, een cruciaal aspect van de samenleving, wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om het beschermen van evenementen, bedrijven of digitale gegevens, beveiliging vacatures worden steeds waardevoller. In deze blog verkennen een aantal beveiliging vacatures en hoe je een baan kunt vinden in deze interessante branche.

De groeiende vraag naar beveiligingsexperts

De vraag naar beveiligingsexperts is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Evenementen, bedrijven en overheidsinstanties realiseren zich steeds meer het belang van effectieve beveiliging. Dit heeft geleid tot een grotere diversiteit aan beveiliging vacatures in de markt.

Beveiliging vacatures solliciteren

Waar beveiliging vacatures te vinden

Als je op zoek bent naar beveiliging vacatures, zijn er tal van bronnen om te verkennen. Vacaturewebsites zoals LinkedIn, Indeed en Monster tonen voortdurend nieuwe beveiliging werkgelegenheden. Bovendien zijn wij van Event Security group ook op zoek naar leuke nieuwe collega’s!

Solliciteren beveiliging vacatures

Bij ESG hebben we het liefst mensen met een beveiliger 2, ESO of horecaopleiding. Wij ontvangen dan ook graag je cv en sollicitatiebrief. Vertel ons vooral over je relevante ervaring en vaardigheden. Wie weet sta jij ook met een leuk en gezellig team op festivals door heel Nederland. Of je nou doordeweeks of alleen in het weekend wilt werken. Je bent bij ons een vast onderdeel van ons team. 

Werken in de beveiliging
Openstaande vacatures beveiliging

Openstaande beveiliging vacatures

Bij ESG hebben we op dit moment een aantal vacatures openstaan. Bekijk ze hieronder:

Wat krijg je door te werken bij ESG

De sfeer binnen het team is geweldig. Alleen je moet het natuurlijk niet alleen voor de mensen bij het bedrijf doen. Dit kun je nog meer van ons verwachten:

Werken in de evenementenbeveiliging

Vul de beveiliging vacatures van ESG

Ben je klaar voor een baan in de beveiliging? Vul dan dit formulier in.
Heb vragen over ons beveiliging vacatures? Stuur Rob een WhatsApp op 06 21 46 29 26 of mail naar werkenbij@esgsecurity.nl. Wij kijken enorm uit naar jou sollicitatie!

Hoe collega's ons ervaren

Kom erachter hoe werken bij ESG is. Onze teamleden spreken vol lof over hun huidige carrière. Lees onderstaande referenties van collega’s. Wij hopen je hiermee een beter inzicht te geven in hoe anderen werken bij ESG ervaren. Zodat jij weet wat je kunt verwachten als onderdeel van ons team. 

Als medewerker van ESG heb ik een geweldige tijd. Ik waardeer de verschillende evenementen waarop we staan. Of het nu gaat om muziekfestivals, sportevenementen of bedrijfsbijeenkomsten, elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee

Werken in de evenementen beveiliging

Wil jij meewerken aan het onvergetelijk maken van de meest fantastische evenementen in Nederland? Bij Event Security Group kun je aan de slag als evenementenbeveiliger of servicemedewerker op diverse festivals en evenementen, van intieme bedrijfsfeesten tot de grootste en bekendste festivals, en alles daartussenin. Onze aanwezigheid strekt zich uit over het hele land, en gezamenlijk zorgen we voor een veilige en gastvrije sfeer voor alle bezoekers.

 

Chat openen
1
💬 Ook werken bij ESG?
Scan de code
App ons je motivatie
Hallo 👋
Wat leuk dat je interesse hebt. Graag ontvangen wij een korte toelichting waarom je bij ons wilt komen werken!