fbpx
Beeldmerk ESG

Werken bij ESG

Servicemedewerker vacatures bij Event Security Group (ESG): een gastvrije functie in de wereld van evenementen

Op zoek naar een spannende carrière als servicemedewerker? Bij Event Security Group zijn wij op zoek naar aanpakkers en enthousiastelingen! Individuen vol energie om ons team van servicemedewerkers te versterken. Ontdek onze servicemedewerker vacatures.

De rol van service medewerkers bij evenementen

Als servicemedewerker ben je het gastvrije aanspreekpunt op evenementen. Je begroet bezoekers met een brede glimlach, wijst vriendelijk de weg met en beantwoordt vragen met geduld. Jouw rol als servicemedewerker creëert een sfeer van vertrouwen en plezier.

Waarom kiezen voor servicemedewerker vacatures van ESG?

Bij ESG gaan we altijd voor het maximale. We omarmen diversiteit en vieren de mooie momenten. Je maakt deel uit van een team dat samen groeit. Onze aanwezigheid en reputatie binnen de evenementen- en horecabeveiligingindustrie stijgt enorm. We hebben een breed scala van servicemedewerker vacatures openstaan. Met jouw inspanningen lever je niet alleen belangrijk werk, maar levert een betekenisvolle bijdrage aan iets groters dan jezelf. Dat is werken bij ESG.

 

Vereisten en kwalificaties

Of je nu een nieuweling bent of al wat ervaring hebt, we verwelkomen iedereen met open armen. Jouw positieve uitstraling, je inzet en vermogen om te luisteren zijn het belangrijkst. Geen papieren op zak? Geen zorgen. Als servicemedewerker is dit niet verplicht en leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. Wij vinden het belangrijk dat je deze rol zelfverzekerd kunt vervullen.

Voordelen van werken als servicemedewerker

Wanneer je als servicemedewerker bij ESG werkt, heb je te maken met:

Solliciteren op servicemedewerker vacatures

Servicemedewerkers van ESG werken met passie en plezier. Om deel uit te maken van ons team, verwachten wij het volgende van jou:

Servicemedewerker vacatures bij Event Security Group 

Lijkt het je leuk om op de meest geweldige evenementen van Nederland te staan? Geweldig! Grijp de kans en solliciteer snel.

Heb je vragen of wil je meer weten? Laat van je horen! We kunnen niet wachten om jouw unieke verhaal te ontdekken. 

Succesverhalen van Onze Teamleden

Ontdek hoe onze huidige teamleden hun carrière en leven hebben verrijkt door te werken bij ESG. Hun persoonlijke verhalen bieden een waardevol inzicht in wat je kunt verwachten als onderdeel van ons team.

Als servicemedewerker bij ESG ben ik meer dan alleen iemand die informatie verstrekt. Ik ben een aanspreekpunt en kan hulp bieden waar nodig. Mijn rol is van onschatbare waarde en elke dag draag ik bij aan het creëren van een gastvrije omgeving en het soepel laten verlopen van onze processen en evenementen.

Servicemedewerker op evenementen

Solliciteer vandaag en sta als servicemedewerker paraat op onze evenementen! Samen zullen we op evenementen door heel Nederland staan. Doe je mee? Solliciteer op onze servicemdewerker vacatures!

Chat openen
1
💬 Ook werken bij ESG?
Scan de code
App ons je motivatie
Hallo 👋
Wat leuk dat je interesse hebt. Graag ontvangen wij een korte toelichting waarom je bij ons wilt komen werken!